Kindcentrum ‘De Boomgaard’

 

In Nijmegen heeft de Stichting Sint-Jozefscholen de opdracht gegeven om Kindcentrum De Boomgaard te realiseren. Vanuit de gemeente was er de wens om veel natuur te vertalen in zowel het ontwerp voor het gebouw als het terrein. Het moderne nieuwe onderwijsgebouw, dat gebouwd is in de nieuwe wijk Woenderskamp, zorgt voor zowel een basisschool als een kinderopvang onder één dak.

Maas & Hagoort heeft bij mogen dragen door de engineering te realiseren voor LTE Advies. De verlichting is tijdens de uitvoering uitgeleverd in samenwerking met installateur TGO Technische Installaties. Hierbij moet gedacht worden aan wolkenplafonds in de gangzones en de verlichting in de aula en de personeelsruimte. Op deze wijze hebben wij een mooie bijdrage mogen leveren aan de moderne uitstraling van dit toekomstbestendige project.

Foto’s: Bureau voor Stedenbouw en Architectuur Wim de Bruijn 

 

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.