IKC De Samenstroom

 

Al enige tijd heeft Kindcentrum De Samenstroom in Hellevoetsluis haar deuren geopend in een gloednieuw gebouw. Binnen dit scholengemeenschap zijn er twee basisscholen, een kinderdagopvang en speciaal onderwijs gehuisvest. Eén plek waar onderwijs, opvang en zorg samenkomen.

Terberg Totaal Installaties heeft de complete installatie mogen verzorgen voor dit onderwijsproject. In de vormgeving van het project werden wij als snel benaderd met de vraag om een passende lichtoplossing te realiseren. Tijdens dit langlopende project van ruim twee jaar lag er voor ons de uitdagende taak om een vernieuwd lichtplan te leveren binnen het beschikbare budget. Om samen tot een degelijk alternatief te komen vraagt het samen met de installateur ruime optimalisatietijd, maar door de prettige en soepele communicatie is er een passend en kwalitatief alternatief ontstaan.

Foto’s: Daria van Scagliola-Brakkee

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.