Kindcentrum De Spreng

 

Na een klein jaar van renoveren heeft Kindcentrum De Spreng in Hoevelaken begin mei dit jaar haar deuren weer geopend. Naast de renovatie van het huidige gebouw is er een extra leslokaal voor kinderopvang bij gebouwd. Voor- en naschoolse opvang en onderwijs zijn nu onder één dak te vinden.

Maas & Hagoort is door installateur Van Dunschoten Elektrotechniek benaderd met de vraag een passende lichtoplossing te verzorgen. Alle wensen en eisen van de klant zijn in de lichtoplossing meegenomen. Zo heeft Maas & Hagoort een degelijk alternatief aan kunnen bieden, passend binnen de eisen en het projectbudget. De juiste verlichting in een schoolgebouw draagt er namelijk aan bij dat zowel kinderen als leerkrachten een prettige, veilige en creatieve leeromgeving krijgen. Op deze manier zijn wij samen met onze partners verbeteraar van het onderwijs!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.