Knoll B.V. Staphorst

Knoll B.V. Staphorst

Het zorgeloos werken met machines, dat is de reden waarom klanten naar Knoll B.V. komen. Hier kan je niet alleen terecht voor het kopen van een nieuwe tractor of machine maar ook voor het kopen van een occasion. Daarnaast biedt het bedrijf uitgebreide servicepakketten aan voor het onderhouden van de machines van de klant. Iedere dag wordt er met passie gewerkt aan de uitvoering van de missie. Zo streeft het bedrijf naar het verlenen van de beste service zodat de klant met een tevreden gevoel en een lach op het gezicht het pand verlaat.

Met veel plezier is Knoll B.V. verhuist naar een nieuw pand in Staphorst, de ‘locatie voor de toekomst’. Samen met Kooiker installatie hebben wij de verlichting geleverd voor het nieuwe pand. Vanuit hier kunnen klanten op een veelzijdige en efficiënte manier bediend worden.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met uw aanspreekpunt. Samen gaan wij voor het beste lichtresultaat!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.