Koningskerk Deventer

Koningskerk Deventer

In Deventer is een nieuw kerkgebouw geopend: de Koningskerk. De voormalige Maria Koninginkerk onderging een complete renovatie. Ook is de kerk gemoderniseerd. Het bijzondere aan deze gemeente is dat het tot stand kwam na een samenwerking tussen drie verschillende kerken in Deventer: de Christelijk Gereformeerde Kerk, de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt en de Nederlands Gereformeerde Kerk. Hoewel iedere kerk verbonden is aan het eigen landelijke kerkverband, vormen ze nu één gemeente van circa duizend personen.

In samenwerking met Pactum leverden wij de verlichting voor de kerk. Na het ontwerpen van het lichtplan leverden wij de armaturen om de gehele kerk op sfeervolle wijze te verlichten.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan hier contact met ons op.

 

Foto’s: Pactum.nl

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.