Lichtplan ING Office Haarlerbergpark

ING Office Haarlerbergpark

Het kantorencomplex in Amsterdam is deels in gebruik genomen door ING. Ze verbouwden meer dan 20.000m2 en creëerden hun typische ING look & feel. De basic kleuren werden gecombineerd met het kenmerkende oranje. Deze eigentijdse vormgeving werd ook doorgevoerd in de verlichting. Voor ING Office Haarlerbergpark mochten we naast het lichtplan ook pendelarmaturen en spots leveren. Dit in samenwerking met Croon Wolter & Dros (Amsterdam Zuidoost). In het lichtplan hielden we rekening met de wensen van de opdrachtgever. Bij het uitvoeren van de lichtberekeningen namen we de daglichtinval in ogenschouw. We hebben het werk van de medewerkers van de ING te Amsterdam verlicht.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem eens contact op met onze engineers. Ze staan klaar om ook uw werk te verlichten!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.