Lichtplan Kerk Hoek uitgewerkt

Kerk Hoek

Bijna twee jaar na de fatale brand die de kerk in Hoek verwoestte, is het nieuwe kerkgebouw in gebruik genomen. De traditionele kerk Hoek, lijkt sterk op wat er ooit stond. RoosRos Architecten heeft het ontwerp verzorgd. Het gebouw is heel herkenbaar als kerk maar heeft toch een moderne tint. De kerktoren is blijven staan, de klok van de toren luidt weer elk uur en elk half uur. Het aangezicht van de Zeeuwse gemeente is weer vertrouwd. Dat komt mede door de armaturen die Maas & Hagoort heeft geleverd.

De verlichting brandt weer. Een prestatie waar Maas & Hagoort erg blij mee is. Na het ontwerpen van een lichtplan zijn er diverse armaturen geleverd door Maas & Hagoort. Denk hierbij aan spots, panelen, waterdichte armaturen, pendelarmaturen, wandarmaturen, maatwerk profielen, noodverlichting en grondspots. Zo is de gehele kerk op sfeervolle wijze verlicht.

Wilt u weten welke armaturen wij nog meer leveren? Vraag een offerte aan!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.