LocHal Tilburg

LocHal Tilburg

Op de plaats waar ooit locomotieven gestald werden, is nu een plek waar verschillende (literaire) activiteiten samenkomen: de LocHal Tilburg. Het imposante gebouw is gevestigd pal achter het station van Tilburg. Omdat het pand nog sterk leeft in het collectieve geheugen van de stad, zijn verschillende sporen van het industriële verleden behouden. Zo is het metselwerk in de oostgevel behouden, evenals de kraanbanen en de rails, en ook de stalen kolommen met de oude verflagen zijn nog goed zichtbaar.

De enorme hal biedt onderdak aan onder meer een bibliotheek, kunstinstellingen en flexwerkplekken. De voormalige werkvloer fungeert nu als een stadsplein, met een café, een expositieruimte en een leeshoek. De ideale plek om even tot rust te komen!

Maas & Hagoort heeft in samenwerking met Binx Groenlo de verlichting voor het pand geleverd. Onze collega heeft diverse opbouwspots, wandarmaturen en inbouwspots verwerkt in het lichtplan voor dit project. De armaturen passen perfect bij de uitstraling van het pand!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over verlichting voor utiliteitsgebouwen? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.