Manoir Restaurant Inter Scaldes

Inter Scaldes

Inter Scaldes, dat letterlijk “tussen de Scheldes” betekent, is een restaurant in de polder net buiten Kruiningen. Een ideale plek om te genieten. Een schitterend bouwwerk, verlicht door Maas & Hagoort. Wij mochten de verlichting leveren voor de lounge en het restaurant. Manoir Restaurant Inter Scaldes heeft in 2016 een vijfde hotelster van Hotelsterren gekregen namens Koninklijke Horeca Nederland. Dat is een schitterende prestatie! Wij hebben alle vertrouwen in dit restaurant.

Wilt u net als Inter Scaldes lichtadvies op maat? Neem dan contact op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.