Maria Montessorigebouw Radboud Universiteit

De realisatie van het nieuwe gebouw voor de Radboud Universiteit van de faculteit der Sociale Wetenschappen is onlangs gerealiseerd. Bouwbedrijf Berghege (bouwkundige deel) en Croonwolter&dros (installatietechnische deel) waren samen met ontwerper Inbo Architecten verantwoordelijk voor de realisatie. Het gebouw heeft de naam Maria Montessorigebouw gekregen.

De nieuwbouw is gerealiseerd tussen het Erasmusgebouw en het Spinozagebouw in. Het bestaat uit twee bouwdelen die via een grand café met elkaar verbonden zijn. Het gebouw heeft meerdere verdiepingen en biedt plaats voor onderwijs, onderzoeken en werkplaatsen voor het personeel. De nadruk in het ontwerp lag op ruimtelijkheid en lichtinval.

Deerns heeft in samenwerking met Inbo Architecten de verlichting voor het project ontworpen. Vervolgens heeft Maas & Hagoort in samenwerking met Croonwolter&dros de verlichting geleverd voor dit unieke en fris ogende project. Het project is tevens gecertificeerd met BREEAM, wat de positieve duurzaamheid aangeeft van het gebouw.

Foto’s: Bouwbedrijf Berghege

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.