Marina Beachclub

Marina Beachclub

Vanuit de nieuwe Marina Beachclub in Tholen heeft u een schitterend uitzicht op de Oesterdam. Het omliggende water zorgt voor een magisch en adembenemend decor. De Beachclub is smaakvol en trendy ingericht en voorzien van alle comfort. Geniet van een hapje en een drankje in de prachtige loungebar. De diverse zalen en ruimtes vormen een perfecte locatie voor zakelijke evenementen. Eenmaal in het restaurant waant u zich in Ibiza. Deze fijne sfeer is doorgetrokken in het lichtplan dat wij maakten.

Voor dit project was Leo verantwoordelijk. Hij onderhield het contact met DWT groep voor het ontwerp en de uitvoering. Voor dit project leverden wij o.a. inbouwspots, trackrail, trackspots, opbouwspots en ledstrips van Berla. De Marina Beachclub is de nieuwe hotspot van Zeeland!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan hier contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.