Merzario Rotterdam

Merzario Rotterdam

Merzario is een ervaren specialist op het gebied van zeevracht, luchtvracht, cross trading en alles daar omheen. Door de goede service en een transparante aanpak onderscheidt het bedrijf zich van andere expediteurs. Het bedrijf is dan ook wereldwijd actief en sterk vertegenwoordigd in Azië. Op de Nederlandse markt is het bedrijf met Italiaanse roots bekend als ‘local forwarder’.

Door de groei van de afgelopen jaren is het kantoorpand in Rotterdam totaal vernieuwd. Het nieuwe pand biedt meer kantoorruimtes, welke verdeeld zijn over vier verdiepingen. Daarnaast voldoet het nieuwe kantoor aan de wensen van deze tijd. Het nieuwe onderkomen geeft Merzario een mooie basis om weer verder te groeien.

In samenwerking met Steegman elektrotechniek leverden wij alle verlichting voor het nieuwe kantoor. Het resultaat is prachtig!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan hier contact met ons op.

 

Foto’s: R2online.nl

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.