MFC Rockanje

MFC Rockanje

MFC Rockanje is een nieuw multifunctioneel centrum. Het gebouw biedt onderkomen aan onder andere een basisschool en een buitenschoolse opvang. Daarnaast vindt u er ook een kinderdagverblijf, bibliotheek en ruimte voor gebruik (sport-) verenigingen en maatschappelijke organisaties. Het nieuwe gedeelte is bedoeld als een  ontmoetingsplek, waar mensen van elkaar kunnen leren.

De verlichting die wij in samenwerking met Verweij Elektrotechniek realiseerden, past perfect bij de uitstraling van het gebouw. Wij wensen alle nieuwe gebruikers veel werk- en leerplezier in het nieuwe centrum toe!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

 

Foto’s: Klictet.nl

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.