MFSA de Beuk

MFSA de Beuk

Samen met Terberg Totaal Installaties uit Utrecht hebben wij een mooi project gerealiseerd: het sportgebouw MSFA de Beuk in Purmerend. Terberg Totaal Installaties maakte het totale installatieontwerp, verzorgde de installatie en het onderhoud.

Het gloednieuwe multifunctionele sportaccommodatie biedt een omvangrijk sportprogramma. Naast meerdere sporthallen en een sportcafé, is er ook een inpandige parkeergarage. Tijdens de opening van dit gebouw maakte Evert Ruis een aantal mooie foto’s waarop de toegepaste verlichting is te zien.

Voor het compacte, monolietvormige gebouw is een goed doordacht verlichtingsplan gemaakt. Er is binnen- en buitenverlichting in het pand gerealiseerd. De accommodatie is onder andere door de royale trappartij, in combinatie met de vele glaspartijen, erg bijzonder geworden. Natuurlijk sluit het lichtplan volledig aan op de sfeer en inrichting van het gebouw. Een bezoek aan MSFA De Beuk is voor iedereen een prettige ervaring !

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.