Mgr. Frencken College

Het Mgr. Frencken College is een moderne middelbare scholengemeenschap voor havo/vwo. Vanuit Oosterhout worden de ongeveer 1250 leerlingen door circa 120 medewerkers voorbereidt op hun toekomst. Iedereen krijgt op deze school de kans om vanaf de brugklas zijn/haar talent te ontdekken en/of te ontwikkelen.

In samenwerking met Unica Arnhem hebben wij de verlichting mogen verzorgen voor dit schoolgebouw. Een gebouw wat uitgerust is met de laatste moderne technologische ontwikkelingen en een modern binnenklimaatsysteem. Het gebouw bevat tevens ruime lokalen en een prachtige aula met grote ramen waardoor de combinatie van daglicht met de verzorgde verlichting bijdraagt aan een betere leeromgeving.

Foto’s: CEKA Nederland

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.