Mövenpick Hotel

Mövenpick Hotel Den Haag

Onlangs verwelkomde het Mövenpick Hotel in Den Haag haar eerste gasten. Dit hotel beschikt over 72 kamers en afficheert zich als boetiekhotel. Het is gevestigd in het voormalige kantoor van de Staatsloterij, pal naast de Raad van State en op steenworp afstand van paleis Noordeinde. Hierdoor is het hotel een ideale uitvalbasis voor zakenreizen of om ontspannen de stad te verkennen.

Door het maken van een lichtplan en een lichtberekening ontzorgden wij Terberg Totaal Installaties in dit project. Samen realiseerden wij de verlichting voor de kamers, algemene ruimtes, parkeergarage en de trappenhuizen. Onze engineer verwerkte onder andere inbouwspots, opbouwarmaturen en waterdichte bakken in het lichtplan. Dankzij goed overleg met de klant is dit prachtige project recent opgeleverd. Een mooi voorbeeld van hoe een goede samenwerking leidt tot een uitstekend resultaat!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.