Moxy hotel

Moxy hotel Schiphol

Bij Schiphol is recent het fraaie Moxy hotel in gebruik genomen. Groen & Aldenkamp Installatietechnieken vroeg ons om een deel van de verlichting hiervoor te leveren. Uit ons brede en professionele assortiment hebben wij zowel de technische als de decoratieve armaturen geleverd. Voor de buitenverlichting zijn we ook gevraagd mee te denken in het lichtplan. Engineer Martijn heeft een goed ontwerp gerealiseerd voor deze terreinverlichting. Dit lichtontwerp en de realisatie maakt het project tot een geheel. Een resultaat om bijzonder trots op te zijn. Het blijft in de omgeving niet onopgemerkt; inmiddels zijn wij naar aanleiding van dit mooie project betrokken bij nieuwe projecten in de nabije omgeving.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan hier contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.