New Nexus Haren

In Haren heeft New Nexus een nieuw, toekomstbestendig pand gebouwd. Het heeft geresulteerd in een kantoor van maar liefst 2.300 m2. Hierbinnen zijn onder andere 100 werkplekken, een bedrijfsrestaurant en een fitnessruimte terug te vinden. De ontwikkeling van het moderne pand kreeg als doelstelling mee om duurzaam om te gaan met zowel de energie, de natuur en het welzijn van de medewerkers.

In samenwerking met BAM Bouw en Techniek Regio Noord hebben wij een moderne en duurzame lichtoplossing mogen realiseren.

Foto’s gemaakt door:

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.