Nieuwbouw kerk gereformeerde gemeente Nieuw Beijerland

Kerk Nieuw Beijerland

Zaterdag 4 maart 2017 heeft de gereformeerde gemeente Nieuw Beijerland haar nieuwe kerkgebouw (aan de Dorpsgaard) in gebruik genomen. Aan de zuidrand van Nieuw Beijerland, tussen de Buitenom en de Dorpsweg, staat het nieuwe kerkgebouw voor de Gereformeerde Gemeente. Door de groei van deze gemeente zijn de 900 plaatsen geen overbodige luxe. Daarnaast zijn er rondom de centrale hal vijf zalen met ruimte voor verschillende nevenfuncties. Zo kunnen de verenigingen ook gebruik maken van het nieuwe gebouw.

Maas & Hagoort heeft de verlichting geleverd. In de kerkzaal zijn decoratieve maatwerk kroonluchters te zien. Ook de zalen voorzagen wij van verlichting. In de zalen zijn LED-panelen geïnstalleerd. Verder zijn de toiletten en de centrale hal voorzien van downlights en spots. De LED strips in de garderobes maken de binnenverlichting compleet. In samenwerking met electrotechnisch installatiebedrijf Beyer verzorgden we de volledige binnen- en buitenverlichting verzorgd. Dit alles in opdracht van de Bouwcommissie van de Gereformeerde Gemeente Nieuw Beijerland. Bovendien is de gehele kerk voorzien van duurzame LED verlichting.

Wilt u net als de gereformeerde gemeente Nieuw Beijerland de verlichting door ons laten verzorgen? Neem dan contact met ons op en ontvang passend lichtadvies.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.