Nieuwbouw Linthorst Techniek

Nieuwbouw Linthorst Techniek

Het nieuwbouwpand van Linthorst techniek in Apeldoorn is verfrissend en inspirerend. De nieuwe werkomgeving weerspiegelt waar Linthorst voor staat: kennis, vakmanschap, samenwerken, ontwikkeling en nieuwe energie. Het speciale aan het nieuwe pand is dat alle disciplines fysiek bij elkaar zitten, wat de mogelijkheid geeft voor de werknemers om goed te kunnen schakelen en samenwerken.

Het pand is aangekleed met grote glaspartijen en een greenwall. Ook de zelfvoorzienende plantenwand zorgt ervoor dat de natuurlijke omgeving nog meer wordt benadrukt. Zo komt de natuur van buiten als het ware binnen op de werkvloer. Daarnaast creëert het bruine café een huiselijke sfeer waarin medewerkers kunnen lunchen en gesprekken kunnen voeren. De werkomgeving inspireert en stimuleert, iedere dag weer.

In samenwerking met Linthorst Techniek zelf, hebben wij alle verlichting voor het pand gerealiseerd. Onze engineer verwerkte veel decoratieve verlichting in het lichtplan voor dit kantoor. Samen denken we vooruit over de nieuwste technieken voor duurzaamheid. Dat is in het nieuwe pand van Linthorst goed gelukt!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan hier contact met ons op.

 

Foto’s: Björn Kiezenberg / Intermontage

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.