Nijhuis Bouw Apeldoorn

 

Eind 2021 is de de uitbreiding van het kantoor van Nijhuis Bouw (locatie Apeldoorn) opgeleverd. In het vernieuwde kantoor zijn voldoende vrije werkplekken en projectruimtes om het samenwerken en een nauwe betrokkenheid zo veel mogelijk te bevorderen.

In samenwerking met installateur Klein Poelhuis hebben wij nagenoeg de gehele verlichting mogen realiseren. Zo zijn in het lichtplan gependelde downlighters en ledpanelen verwerkt. Maar ook gewone downlighters en ledpanelen hebben bijgedragen aan de gecreëerde lichtoplossing.

Foto’s: Nijhuis Bouw B.V.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.