Noordzicht Eindhoven

Noordzicht Eindhoven

Kantoorgebouw Noordzicht in Eindhoven is onlangs volledig gerenoveerd. Het oude Noordzicht voldeed niet meer aan de wensen van deze tijd. Het ophokken in kleine kamertjes is nu verleden tijd. De architect vertaalde de wensen van een groep gebruikers van het pand naar een concept met verschillende zones. Er zijn diverse werk- en vergaderruimtes, concentratie- en belwerkplekken en ontmoetingsruimtes ingericht. In het gebouw zijn onder meer de Knooppuntplanning en de regiodirectie van de NS gehuisvest. Daarnaast zijn er in het nieuwe pand ook diverse flexplekken beschikbaar, welke voor iedereen toegankelijk zijn.

Het nieuwe interieur wordt gekenmerkt met grote zwart-witte foto’s uit de spoorwereld, die allemaal een blauw/geel NS accent hebben. Daarnaast hangen er armaturen gemaakt van oude perronvertrekstaten, plantenhouders gemaakt van treinstoelen en zijn er in het glas van de vergaderzaal elementen uit het spoor verwerkt. Ook de kleur groen komt in het interieur naar boven. Aan de wand hangen mospanelen en de gewenste kleur komt ook terug in de overleg- en belruimtes.

Goede verlichting is belangrijk voor een goede werkplek. Met dit motto gingen onze collega’s aan de slag bij het maken van het lichtplan. Wij hebben (m.u.v. de decoratieve hanglampen) alle verlichting in samenwerking met Strukton SON geleverd. Er zijn diverse inbouwdownlighters, opbouwdownlighters, ledpanelen, maatwerk bandrasterarmaturen en wandarmaturen in het gebouw gerealiseerd. Het resultaat is iets om trots op te zijn! Wees ook trots op uw project en vraag hier een lichtplan aan.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.