Norbertus Gertrudis Mavo

 

De Norbertus Gertrudis Mavo in Roosendaal is niet zomaar een project. Het gaat hier om een monumentaal pand dat is vernieuwd én uitgebreid. Installateur Hoppenbrouwers Techniek (locatie Roosendaal) had de taak om het unieke schoolgebouw te voorzien van installaties. Vanuit de goede relatie met Hoppenbrouwers hebben wij de verlichting binnen dit project gezamenlijk mogen realiseren. Nagenoeg alle armaturen zijn door ons geleverd, denk hierbij aan downlights, panelen, plafond opbouwarmaturen en ook de verlichting voor de sporthal. Het project bracht de nodige uitdagingen met zich mee zoals een juiste afstemming van nieuwe armaturen op bestaande bouwconstructies en aanpassingen in de doorloop van het traject. Door tijdig en juist te communiceren is het project tot een succes gebracht.

Foto’s: Hoppenbrouwers Techniek

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.