North Sea Port

North Sea Port

Van de Noordzee tot het achterland. Havenbedrijf North Sea Port behoort tot de top van Europa. Het havengebied van het internationale bedrijf loopt van Gent in België tot aan Vlissingen in Nederland. Voor de wereldwijde scheepvaart is het gebied bereikbaar via de Noordzee. De organisatie omvat twee belangrijke kwaliteiten, together en smarter. Together vertaalt het belang van het bedrijfsnetwerk. Smarter weerspiegelt de ambitie naar innovatie en vernieuwend ondernemen. Dit sluit goed aan bij de kernkwaliteiten van Maas & Hagoort.

Het kantoor is gevestigd in Sas van Gent en is geheel vernieuwd! In samenwerking met Brokx Projectinrichting is er basis- en sfeerverlichting gerealiseerd. Wij ontzorgden hen volledig door onze montageservice. De verlichting is uitgevoerd met het Casambi systeem, wat wordt aangestuurd met scenes, sensoren en slimme schakelaars.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.