Nova College Haarlem

 

Met ongeveer 1.200 medewerkers verzorgt het Nova College dagelijks onderwijs aan ruim 12.500 studenten vanaf 16 jaar. Het Nova College biedt ruim 130 beroepsopleidingen verdeeld over verschillende richtingen. Daarnaast heeft het Nova College opleidingen en cursussen voor volwassenen, waaronder vmbo-t, havo en vwo in het vavo. Binnen de vestiging in Haarlem heeft er onlangs een verbouwing plaatsgevonden. De derde en vierde verdieping van deze locatie is volledig gerenoveerd.

In samenwerking met UP architecture en Verwol Interieur hebben wij met onze partner Gouweloos Elektrotechniek de verlichting van dit project mogen verzorgen. Eén van de uitdagingen was het realiseren van de juiste lichtwaarden volgens de NEN12464-1 norm in samenhang met het lichtplan wat grotendeels door UP architecture is vormgegeven. Het lichtplan is uiteindelijk in uitvoering gebracht met bandrasters, profielen (gependeld en in verschillende kleuren), railspots, spots en ook designverlichting.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.