Nuvita BV

Nuvita BV

Vlakbij de A73, in het Noord-Brabantse Haps is een compleet nieuwe fabriek te vinden. Al meer dan 20 jaar bestaat Nuvita BV. Ze zijn een betrouwbare partner als het gaat om het tabletteren, capsuleren en verpakken van voedingssupplementen. Het van A-Z ontzorgen van de klant is wat Nuvita kenmerkt. Daarbij staan transparantie, veiligheid en verantwoord produceren hoog in het vaandel.

In samenwerking met Energa-Elektra realiseerden wij de verlichting voor de nieuwe fabriek. Het pand is verduurzaamd. Nuvita maakt gebruik van LED verlichting en gasloze verwarming. Daarnaast mochten wij de verlichting ook monteren.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

 

Foto’s: LOUT architecten

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.