Park Hotel Amsterdam

Park Hotel Amsterdam

In Amsterdam Oud-Zuid, pal naast het Rijksmuseum en vlakbij het Van Gogh Museum en het levendige Leidseplein is het Park Hotel Amsterdam gevestigd. Dit viersterrenhotel staat al sinds 1840 voor comfort, wat in harmonie is met Oudhollands erfgoed en modern design.

Onlangs is het hotel gerestyled. Onder andere de lobby en de entree waren aan vernieuwing toe. In samenwerking met SDR realiseerden wij de verlichting voor deze ruimtes. Onze engineer verwerkte onder andere LEDstrips van Berla in het lichtplan. Het Park Hotel in Amsterdam is klaar voor de toekomst!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan hier contact met ons op.

 

Foto’s: SDR

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.