Paviljoen De Strandganger

Paviljoen De Strandganger

Het Zeeuwse Paviljoen De Strandganger kunt u vinden aan het strand van de Westerschelde in Nieuwvliet, een leuk en rustig dorpje in Zeeuws-Vlaanderen. Hier kan genoten worden van een hapje en een drankje. Het uitzicht is prachtig door de Skyline van Vlissingen en de talloze schepen die hier passeren!

Omdat het aantal bezoekers erg groeit was het paviljoen aan uitbreiding toe. De nieuwbouw heeft 120 extra zitplaatsen gecreëerd! Maas & Hagoort heeft samen met Installatiebedrijf W.J. de Bruijn het uitgebreide lichtontwerp gerealiseerd. Het nieuwe paviljoen is voorzien van verlichting, waaronder verschillende soorten 3-fase spots en bijzondere pendelarmaturen. De verlichting van Maas & Hagoort geeft een frisse uitstraling en is helemaal in balans met het interieur. Nieuw, modern en klaar voor de toekomst!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.