Perfectkeur Ridderkerk

Perfectkeur Ridderkerk

“Het oog van de meester!” Dat is de slogan van Perfectkeur in Ridderkerk. Als landelijk opererende organisatie is dit bedrijf specialist op het gebied van vastgoed inspecties. Door de snelle groei van de afgelopen jaren had Perfectkeur behoefte aan uitbreiding. Daarom heeft het bedrijf onlangs een volledig nieuwe kantoorboederij geopend.

In samenwerking met DWT groep leverden wij de technische en een deel van de decoratieve verlichting. Gezien de samenstelling van de ruimtes was het een uitdaging om het kantoor goed te verlichten. Met behulp van de lichtberekeningssoftware Dialux is het onze engineer gelukt om de juiste lichtsterkte in het pand te creëren. Hij verwerkte daarvoor onder andere op- en inbouwspots alsook pendel- en wandarmaturen in het lichtplan. Wij wensen de eindgebruiker veel plezier met het gebruik van het nieuwe kantoor!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.