PPA Group

PPA Group

PPA Group is een modern agrarisch bemiddelingsbureau. Het bedrijf houdt zich nationaal en internationaal bezig met de teelt, opslag en bemiddeling van uien en witlof. Een persoonlijke en dienstverlenende werkwijze en kennis van de markt maakt het bedrijf een betrouwbare partner voor allerlei verschillende agrarische zaken.

In Nieuw-Tonge is onlangs een nieuwe opslag voor het bedrijf gebouwd. PPA heeft vanuit hier meer capaciteit om in de toekomst verder uit te groeien. Het nieuwe moderne pand is voorzien van vier grote koelcellen met plaats voor circa 1500 kisten. Aan de voorzijde van het pand is een stijlvol ingericht kantoorgedeelte gerealiseerd met fraaie details. De verlichting die wij in samenwerking met DWT Groep gerealiseerd hebben past perfect bij de uitstraling van het pand.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting of wilt u een lichtplan aanvragen? Neem dan contact met ons op.

 

Foto’s: Hanse staalbouw

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.