Prisma College Arnhem

 

Prisma College Arnhem heeft een nieuw onderkomen. Prisma College biedt onderwijs aan jongeren van 12 tot en met 18 jaar welke een specifieke onderwijsbehoefte hebben. Dit kan zijn door beperkte cognitieve mogelijkheden of doordat zij door andere beperking moeilijker tot leren komen. Zoals op de eigen website van Prisma College mooi verwoord staat is het een school waar lerend wordt gewerkt, en werkend wordt geleerd.

Voor dit onderwijsproject heeft De Groot Installatiegroep Oost (Hengelo) ons benaderd met de vraag een passende lichtoplossing te verzorgen. Alle wensen en eisen van de klant zijn in de lichtoplossing meegenomen. Zo hebben wij verlichting kunnen bieden, passend binnen het projectbudget en levertijd. Voor de verlichting in de gymzaal hebben wij rekening gehouden met vraag of de armaturen tegen een stootje moeten kunnen. Op deze manier hebben wij met de verlichting een prettig en veilige leer- en werkomgeving gecreëerd voor de leerlingen en docenten.

Ontwerp: Wiersema architecten

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.