Progmatic Steenbergen

Progmatic Steenbergen

Hoewel Progmatic in 1984 is begonnen met kleine PLC-besturingen, is het nu uitgegroeid tot een bedrijf dat complete organisaties automatiseert. Het team van meer dan 45 mensen zet zich dagelijks in. Ze werken vanuit hun locatie in Steenbergen. De kantoorruimtes zijn pas vernieuwd. Elk kantoor is nu voorzien van individuele luchtverversing en klimaatbeheersing.

De verlichting die wij voor het pand hebben mogen leveren, volgt in de vernieuwde ruimtes een natuurlijk lichtverloop. Dit zorgt ervoor dat eventuele middag-dips zoveel mogelijk voorkomen worden. Wilt u hier meer informatie over? Neem contact met ons op. Graag ontzorgen wij ook u!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.