Rabobank Zwijndrecht

 

De Rabobank in Zwijndrecht heeft een vernieuwd kantoor! Het oude pand is op een prachtige wijze geïnnoveerd. Klanten kunnen hier terecht voor onder andere advies over financiële producten en spaarrekeningen, hypotheek- en kredietdiensten en geldopname.

In samenwerking met Croon Wolter & Dros realiseerden wij de volledige verlichting. Het kantoor is verlicht door diverse pendelarmaturen, inbouwspots en opbouwarmaturen. Daarnaast heeft onze engineer ervoor gezorgd dat de prachtige foto’s die in de nieuwe kantoorruimtes te bewonderen zijn perfect worden uitgelicht.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan hier contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.