RCN de Schotsman

Pal aan het prachtige Veerse Meer ligt vakantiepark RCN de Schotsman. RCN de Schotsman is een uniek familiepark. Hier komen alle aspecten van Zeeland samen: zon, zee, zeilen, zwemmen, surfen, fietsen en wandelen. Naast de ligging aan het Veerse meer ligt het mooie Noordzeestrand op loopafstand.

Het vakantiepark is in de afgelopen jaren flink vernieuwt. De bungalows zijn vervangen voor nieuwe moderne vakantiehuizen. Maar dat is nog niet alles. De centrale gebouwen zoals receptie en brasserie zijn verhuisd naar 1 centraal gebouw met alles onder 1 dak inclusief overdekt zwembad en binnenspeeltuin. Het gebouw combineert de functies van zwembad, wellness,  cafetaria, restaurant, speelplein, kantoor en receptie.

Bureau Phi verzorgde het ontwerp en de uitwerking van het plan en in samenwerking met Croonwolter&dros leverden wij de verlichting voor het nieuwe, multifunctionele gebouw. Zo is het hoofdgebouw van buitenaf bijvoorbeeld uitgelicht met een LED strip en zorgen de wandspots voor een ontspannen sfeer in het zwembad.

Behoefte aan ondersteuning binnen de ontwikkeling van uw lichtoplossing. Wij staan altijd voor u klaar. Neem contact met ons op!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.