Renovatie universiteitsbibliotheek Utrecht

Renovatie universiteitsbibliotheek Utrecht

De Universiteitsbibliotheek Utrecht is na een lange renovatie heropend. De bibliotheek is een ontmoetingsplek geworden in de binnenstad van Utrecht. In het voormalige paleis van koning Lodewijk Napoleon uit 1807 is deze bibliotheek gevestigd. Het ontwerp voor het restaurant is gemaakt door Puur interieurarchitecten uit Antwerpen. Zij zijn met dit project genomineerd voor de ARC12 interieurprijs! De verlichting van Maas & Hagoort maakt het compleet. Door de lichtoplossing kunt u zich in de bibliotheek van de Universiteit Utrecht verdiepen in een interessant boek. Wilt u ook een lichtplan laten ontwerpen door Maas & Hagoort? Vraag deze dan direct aan.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.