Restaurant Oesterput 14 in Yerseke

Restaurant Oesterput 14 in Yerseke

Yerseke is sinds kort een geweldig restaurant rijker. Er wordt sinds de opening lovend geschreven over zowel het menu als de entourage. Dat is niet verwonderlijk. Waar worden de Zeeuwse oesters en mosselen direct uit de oesterputten van het eigen restaurant gehaald. Nergens! Verser kan niet. Het is de droom van elke kok. Dit restaurant zorgt voor een ware culinaire belevenis. Overdag als de zon schijnt, de frisse zeewind waait en u de Zeeuwse mosselen proeft dan weet u dat Oesterput 14 met recht een aanwinst voor culinair Nederland is!

Naast de gerechten uit de keuken, is ook het pand een bezoek waard. Meteen bij binnenkomst proeft u de sfeer. De ruimte is licht, de witte elementen zorgen voor rust. Maas & Hagoort mocht niet alleen de binnenverlichting leveren, maar ook de buitenverlichting. Dit is in samenwerking met architect Sjaak Goud gerealiseerd. Sea & Shore Electronics heeft de verlichting, waar Maas & Hagoort verantwoordelijk voor was, geïnstalleerd.

Heeft u ook interesse in een lichtadvies of 3D visualisatie? Neem dan contact op met één van onze lichtontwerpers.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.