Restaurant Pieters

Restaurant Pieters

Hellevoetsluis is een nieuw restaurant rijker. Bij Restaurant Pieters bent u aan het juiste adres voor een heerlijk diner of een gezellige borrel. Daarnaast is het ook mogelijk om gerechten af te halen of thuis te laten bezorgen via Pieters-to-go. Zo kunt u, ook in deze tijd, van woensdag tot en met zondag genieten van de lekkerste maaltijden.

Onze accountmanager heeft een afspraak gemaakt op locatie met Barendrecht Elektra en de eindgebruiker om de wensen inzichtelijk te krijgen. Naar aanleiding daarvan is onze engineer direct aan de slag gegaan met het zoeken van geschikte armaturen. Hij verwerkte onder andere ledstrips, railspots, opbouwspots en wandarmaturen in het lichtontwerp. Daarnaast leverden wij ook de spots om het grote schilderij uit te lichten. Binnen twee weken zijn alle armaturen geleverd, want het restaurant moest open. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan hier contact met ons op.

 

Foto’s: Richelle Hobbel

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.