ROC Rijnijssel

ROC Rijnijssel

Dé school voor horeca, bakkers en toeristische opleidingen is ROC Rijnijssel. Deze school wordt ook wel Vakschool Wageningen genoemd. De studenten krijgen een optimale voorbereiding door de verschillende leerbedrijven. Zo is er een hotel waarin zij praktijkervaring op kunnen doen. Daarnaast zijn er nog twee restaurants waarin zij proeven van de praktijk.

Hun locatie aan de Marijkeweg in Wageningen is vernieuwd. Alles is gemoderniseerd. Van de inrichting tot en met de apparatuur. De verlichting leverden wij samen met Linthorst Techniek. Door de inzet van onze adviseurs ontstond een fijne omgeving waarin studenten hun opleiding kunnen volgen. Meer weten over dit project of heeft u interesse in een lichtplan? Neem dan contact met ons op.

 

Foto’s: Vintis installatieadviseurs

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.