Rodenborch College Rosmalen

 

In het nieuwe onderwijsgebouw van Rodenborch College komen twee scholen samen onder één dak. Dit biedt ruimte voor circa 2300 leerlingen. Het onderwijsaanbod bestaat uit vmbo, havo en vwo. De school is één van de grootste ‘Topsport Talentschool’ van het land. Hierdoor heeft het nieuwe onderwijsgebouw ook een sportaccommodatie met twee sporthallen inclusief zes gymzalen, een foyer en een tribune. Een Topsport Talentschool is een school voor voortgezet onderwijs waar leerlingen door middel van een aangepast lesprogramma eenvoudiger onderwijs met topsport kunnen combineren.

De school voldoet aan de BENG-normen (bijna energieneutraal gebouw). De BENG normering zijn eisen die gesteld worden aan nieuwbouwprojecten om duurzaam bouwen te bevorderen. Bij het realiseren van de verlichting hebben wij in samenwerking met partner WSI Techniek rekening gehouden met deze duurzaamheidsstandaard. Voor dit onderwijsproject hebben wij ook de montage verzorgd. Door middel van een strakke tijdsplanning hebben wij gezorgd voor het tijdig leveren en monteren van de verlichting. Een uitdagend project met een mooi eindresultaat!

Foto’s: NoordzijFotografie

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.