Sab panelenfabriek

Sab panelenfabriek

In Geldermalsen heeft SAB Profiel een nieuw bedrijfspand. Het gebouw staat op bedrijventerrein Hondsgemet en omvat twee productielijnen. De nieuwe fabriek is onlangs gestart met de productie van sandwichpanelen, waardoor het de bestaande locatie in Nieuwegein vervangt. Deze stap zal de leidende rol van het bedrijf in de markt voor stalen profielplaten en sandwichpanelen verder versterken.

In samenwerking met Barth ’s Gravendeel realiseerden wij de verlichting in de kantoorruimtes. Bij het ontwerpen van het gebouw was duurzaamheid een belangrijk criterium. Dit is niet alleen doorgevoerd in het materiaalgebruik en energieverbruik, maar ook door onze engineer in het lichtplan. Sab profiel is klaar voor de toekomst!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan hier contact met ons op.

 

Foto’s: BBvrolijk

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.