SPITS Alkmaar

 

Door groei en het ontstaan van nieuwe business was een nieuw en ruimer pand voor SPITS Alkmaar nodig. Inmiddels wordt er volop gewerkt vanuit dit moderne en ‘groene’ pand dat van alle gemakken is voorzien.

In het nieuw pand is een eigen productie faciliteit te vinden met 1000m2 cleanroom. Hier worden de producten van MediRol, groothandel en logistieke faciliteiten, verpakt. De cleanroom is door Kropman Installatietechniek gerealiseerd en in samenwerking met hen is alle verlichting voor de cleanroom verzorgd. Bij het verlichten van dit soort ruimtes is er altijd sprake van de certificatie ‘Cleanroom CMP-Grade-D’ en is het vinden van geschikte armaturen die aan de juiste eisen voldoet een uitdaging. Naast de eisen waaraan de armaturen moeten voldoen met betrekking tot de certificeringseisen, moet hierin ook gelet worden op de Lumen/Watt verhouding (Lm/W). Hiervoor zijn met name armaturen van de fabrikant PXF toegepast.

Foto’s: ORBIT architecten BNA

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.