Sporthal de Roomley

Sporthal de Roomley

Sporthal de Roomley is gelegen in het centrum van het Brabantse Udenhout. In deze sporthal is er niet alleen de mogelijkheid om op groot veld te sporten, maar ook om de zaal op te delen in twee kleinere hallen. Daarnaast kan de ruimte worden gehuurd en kan er een drankje genuttigd worden in de bijbehorende horecagelegenheid.

Onlangs is de sporthal geheel gerenoveerd. In samenwerking met Hoppenbrouwers leverden wij een groot deel van de verlichting voor dit project. Verduurzamen was hierbij een belangrijke eis. Onze engineer hield dat in het achterhoofd bij het opstellen van een lichtplan en verwerkte onder andere inbouwdownlighters, ledpanelen, 3-faserails met spots en diverse decoratieve hanglampen in het ontwerp. Na een jaar verbouwen is de sporthal onlangs opgeleverd en is het een paradepaardje voor duurzaamheid.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op.

 

Foto’s: cnstrct.nl

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.