Sporthal Stedelijk College Eindhoven

 

Waar eerst het nieuwe onderwijsgebouw van het Stedelijk College Eindhoven is opgeleverd, is op locatie Henegouwenlaan nu ook de nieuwe sporthal in gebruik genomen. Met een nieuwe sportvisie wilt de school haar leerlingen met plezier laten bewegen en blijven stimuleren actief te blijven. De gehele sporthal heeft een unieke wand- en plafondindeling zo is er bijvoorbeeld een adventurewall en een uitdagende klimwand geplaatst. Door de enorme ruimte binnen de sporthal, is er de mogelijkheid om de locatie op te delen in vier gymzalen. Dit biedt de onderwijs locatie de mogelijkheid om meerdere vakken tegelijkertijd te geven.

Net zoals bij de realisatie van het schoolgebouw hebben wij nu ook in samenwerking met installateur BINX Smartility de verlichting voor dit mooie project mogen invullen. Er is gebruik gemaakt van lijnverlichting, inbouw downlighters, LED panelen, wandarmaturen en opbouwarmaturen. Het unieke aan dit project is de sportvloer met LED verlichting met vaste patronen om bijvoorbeeld een speelveld te creëren, maar ook met dynamische lijnen voor eigen toepassingen.

Foto’s: TIG Akoestiek

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.