Stedelijk College Eindhoven

 

Het Stedelijk College Eindhoven is een moderne school in een prachtig nieuw gebouw welke volledig energieneutraal is. De grote en hoge lokalen bieden een prettige leer- en werkplek voor leerlingen en docenten.

Binx Smartility, de betrokken installateur, was voor dit project ontwerpverantwoordelijk en heeft ons benaderd met de vraag alle verlichting te verzorgen, inclusief alle lichtplannen en lichtberekeningen. Ook is de montage van de armaturen binnen dit project door ons verzorgd. Door onze rol als partner in het hele proces is ook alle documentatie en bewijslast omtrent de verlichting aangeleverd. Op deze manier is er aangetoond dat de plannen en berekeningen aan de gestelde eisen voldoen. Door het grote netwerk aan verschillende lichtfabrikanten is het gelukt om binnen dit project maatwerk armaturen te produceren en om volledig  aan de wensen van de opdrachtgever te voldoen.

Het nieuwe schoolgebouw heeft veel ramen waardoor er veel natuurlijk licht binnenvalt. Dit is erg prettig en hier is in het lichtplan uiteraard rekening mee gehouden door passende armaturen toe te passen. In het project vind u wand-opbouwarmaturen, opbouwspots, inlegarmaturen en maatwerk profielen. Naast alle technische eisen voldoet de toegepaste verlichting ook aan het ontwerp van DP6 architectuur studio. Zo passen de decoratieve hanglampen goed in de stijl van de moderne en toekomstbestendige school.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.