Stout & Herkon

 

Door een flinke groei van Stout en Herkon in de afgelopen jaren werd het huidige pand van de Kade in Hardinxveld-Giessendam te klein. Als ontwikkelende bouwer hopen zij steeds vroeger in het ontwerp- en ontwikkeltraject betrokken te raken, waarbij een groter pand met meer werkruimte wenselijk is. Stout is samen met zusterbedrijf Herkon in januari 2022 in het hypermoderne nieuwbouw kantoorpand ingetrokken. Het pand is gelegen op een opvallende zichtlocatie langs de A15 in Sliedrecht.

Het nieuwe kantoor bestaat uit drie lagen en kenmerkt zich als een luchtig en zwevend gebouw. Het pand ademt een paviljoenachtige sfeer, is licht en heeft een transparante uitstraling. Grote ruimtes in combinatie met glasgevels laten veel licht binnen. Voor dit project heeft Elektroservice Holland ons in een vroeg stadium benaderd voor het maken van een mooie totaal lichtoplossing. Zo hebben wij voor het hele project alle technische verlichting en decoratieve verlichting mogen realiseren.

Hierbij was het de uitdaging om de verlichting onderdeel van de architectuur te maken waarbij het lijnenspel van het pand en de verlichting in elkaar overvloeien. Doordat wij al vroeg betrokken zijn geraakt hebben wij dit direct bij het creëren van de lichtplan uitgetekend. Met maatwerk armaturen hebben wij kunnen zorgen voor een mooie lichtsymmetrie.

Foto’s: Peter den Ouden Fotografie

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.