Technoforum

 

Op het voormalige Stiho-terrein in Wijchen is het nieuwe Technoforum opgeleverd. Het is de plek voor bedrijven met liefde voor techniek en met de wil om meer uit zichzelf en uit elkaar te halen. Huurders, leerlingen, opdrachtgevers en bedrijven werken samen onder één dak aan de technische oplossingen voor de uitdagingen van de 21e eeuw. Het pand is levendig en voldoet aan alle moderne eisen: het is er licht en ruimtelijk, er is veel groen en de temperatuur is altijd aangenaam. Ook is er voldoende ruimte voor incidentele gebruikers. Variërend van een werkplek tot een vergader- en conferentieruimte.

In samenwerking met installateur Mansveld Elektrotechniek B.V. hebben wij het lichtplan gerealiseerd en de verlichting voor dit project verzorgd. Hierbij hebben wij rekening gehouden met de verlichtingseisen voor kantoorruimtes. Verlichting is namelijk één van de belangrijkste factoren die invloed heeft op de gezondheid en productiviteit van werknemers. De juiste verlichting in goede combinatie met natuurlijk licht zorgt voor meer productiviteit en minder ziekteverzuim op de werkvloer. Zo dragen wij een steentje bij aan de creativiteit en productiviteit van de gebruikers van het Technoforum.

Foto: Technoforum

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.