Ten Holter Noordam

Ten Holter Noordam

Ten Holter Noordam advocaten is een ambitieus multiservice kantoor. Het bedrijf heeft en historie van bijna een eeuw. Ze zijn verankerd in de regio Rotterdam. Het team bestaat uit ruim 70 mensen waaronder ongeveer 45 juridische specialisten. Iedereen werkt aan hetzelfde doel. Voor een juridisch probleem zoeken zij graag een praktische oplossing. Ook zoeken ze oplossingen voor geschillen en daarnaast proberen ze deze ook te voorkomen.

In samenwerking met Plan@Office realiseerden wij de verlichting. Het gerenoveerde kantoor in Rotterdam heeft een schitterende uitstraling gekregen. Dit komt mede door de verlichting. Ons team zocht naar verlichting die paste bij het pand, het imago van Ten Holter Noordam en bij de wensen van de klant.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan hier contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.