TenSen juweliers Antwerpen

TenSen juweliers Antwerpen

In Antwerpen is onlangs TenSen juweliers volledig verbouwd. TenSen is een grote speler in de juweliersbranche. Met prachtige exclusieve merken en daarbij passende winkels weten zij zich te onderscheiden ten opzichte van andere aanbieders.

WSB was verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van de winkelinrichting. De interieurarchitecten zijn aan de slag gegaan om een horlogepaleis te ontwerpen in een drastisch veranderende markt. Uiteraard kon exclusieve verlichting niet ontbreken. In samenwerking met SPIE Retail verzorgden wij de verlichting in het gerenoveerde pand. Onze engineer verwerkte onder andere LED profielen, ledstrips en inbouwspots in het lichtplan voor de winkel. Het resultaat is iets om trots op te zijn!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan hier contact met ons op.

 

Foto’s: WSB interieurbouw | specialist in ontwerpen en realiseren van turn-key interieurconcepten bij kantoren en showrooms, retail en luxe woonhuizen.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.