The Cloud Amsterdam

The Cloud Amsterdam

The Cloud in Amsterdam is gelegen in het hart van zakelijk Nederland. Sinds 1976 speelt het Atrium een belangrijke rol in het zakelijke district van Nederland. Het gebouw, met zijn unieke atria, biedt daarnaast grootse open ruimtes waar men kan werken en vergaderen. Eigenaar Icon Real Estate bedacht het idee om een multifunctioneel gebouw te ontwerpen.

In The Cloud zijn kantoren gevestigd van onder andere Uber, Amazon en Ebay. In het hart van het gebouw, het Atrium, bevindt zich onder andere een kantine. Hier zijn zitplaatsen gecreëerd voor mensen die met elkaar willen meeten. Voor deze ruimte heeft Maas & Hagoort vierkante gependelde profielen geleverd. Het resultaat is prachtig! In samenwerking met Croon Wolter & Dros realiseerden wij dit project.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over verlichting voor utiliteitsgebouwen? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.