Theo Thijssenschool

Na een intensieve, grondige renovatie van een jaar is de renovatie van de Theo Thijssenschool in Amsterdam afgerond. Door de vernieuwbouw is de monumentale schoolinstelling gemoderniseerd en klaargemaakt voor 10 leerlingengroepen en buitenschoolse opvang. Ook is het gehele gebouw voorzien van nieuwe, duurzame installaties.

In het bouwteam, met onder andere Pleijsier Bouw en Onderhoud, zijn wij door Elsenga Installatietechniek betrokken bij de uitvoering van de verlichting. Met de verzorgde verlichting is er een aanzienlijke bijdrage geleverd aan het moderniseren en verduurzamen van de school. Samen hebben wij ervoor gezorgd dat de studenten zich in de perfecte omgeving kunnen ontwikkelen.

Foto’s: Pleijsier Bouw en Onderhoud

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.